Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Overgang naar mobiel Digitaal Wedstrijd formulier (mDWF)

19 juli 2017 20:00


Vanaf volgend seizoen 2017-2018 wordt er door de KNVB alleen nog maar met een mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier gewerkt, dan is het dus NIET meer mogelijk om het wedstrijdformulier op de computer in te vullen. Na 1 juli kunnen jullie de KNVB Wedstrijdzaken App gaan downloaden. Deze app is voor iOS en Android smartphones/tablets en is beschikbaar in de Appstore en Playstore maar NIET in een Windows-versie. Deze app is voor leden, die direct betrokken zijn bij een wedstrijd, te weten: Spelers/aanvoerders, teamleiders/- managers, bonds- en clubofficials (scheidsrechter, assistent-scheidsrechter) en de wedstrijdsecretaris; Niet-leden kunnen niet inloggen!

Voor aankomend seizoen is er door de KNVB een grote wijziging aangebracht met betrekking tot de spelerspassen en de invoering van het mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier. Vanaf seizoen 2017-2018 wordt de plastic spelerspas vervangen door een digitale spelerspas. Door de wijziging komt er een grote verantwoordelijkheid te liggen bij de spelers. Heel erg belangrijk is dat jouw persoonlijke e-mailadres voor deze app overeenstemt met het e-mailadres waarmee je bij GLZ Delfshaven geregistreerd staat in Sportlink (ledenadministratie).

Daarom willen we hierbij dan ook aan alle spelende leden vragen om het juiste e-mailadres door te geven via info@glzdelfshaven.nl

Verder willen we vragen om eventuele toekomstige wijzigingen in je e-mailadres ook door te geven aan de ledenadministratie. De leeftijdscategorie J0-8 tot en met J0-11 valt nog steeds buiten deze regeling. De foto op de digitale spelerspas is de foto die nu bij de KNVB van jou in het bezit is.

Voorbereiding mDWF  Handleiding wedstrijdsecretaris  Handleiding teamleden    Handleiding officials
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!