Nieuws -

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Hoofdsponsorschap van ING met RVV GLZ Delfshaven drie jaar verlengd

Intensief hoofdsponsorschap van ING met drie jaar verlengd

<06 december 2016, Rotterdam>,

Sinds 1 september 2014 heeft ING zich voor drie jaar met een intensief hoofdsponsorschap aan verbonden. was één van de amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond werd met het sponsorschap. Met het sponsorprogramma wil de ING samen met de KNVB het amateurvoetbal in Nederland verder vooruit helpen. En dat krijgt een fantastisch vervolg! heeft een verlenging van drie jaar van het intensief hoofdsponsorschap binnengehaald.

 

Hard work pays off 
Met het nieuws dat ING en de KNVB hun partnerschap hebben verlengd tot en met 2022, werd ook aangekondigd dat de lopende contracten met de amateurclubs worden verlengd. Natuurlijk niet zonder tegenprestatie. : “<RVV GLZ Delfshaven> hebben hard gewerkt aan een pitch om in aanmerking te komen voor een verlenging van het intensief hoofdsponsorcontract van wederom drie jaar. Op basis van het voorstel, de omschreven uitdagingen waar wij als club tegenaanlopen, de getoonde creativiteit, onze inzet en zeker ook de prettige samenwerking heeft ING de sponsorovereenkomst verlengd. De verlenging is een mooi signaal van vertrouwen van ING in <RVV GLZ Delfshaven>. We hebben zin in de verdere samenwerking!”

 

Over ING
ING heeft zich voor een lange termijn verbonden aan de KNVB en het Nederlandse voetbal. Het Nederlandse voetbal vooruit helpen, dat is de ambitie van ING. De bank toont haar betrokkenheid bij de maatschappij door de ondersteuning van maar liefst 475 amateurverenigingen verspreid door heel Nederland. In het amateurvoetbal heeft ING een speciale aandacht voor welpen, maar ook voor meisjes- en G-voetbal. De samenwerking met de KNVB draait vooral om het versterken van het (amateur-)voetbal via verenigingen en leden. Door specifiek het jeugdvoetbal verder te helpen en door kennis en expertise met verenigingen te delen, zijn de verenigingen beter in staat om het voetbal voor hun leden te (blijven) organiseren. Samen met de KNVB organiseert ING Kennisavonden bij amateurclubs door het hele land. Experts geven inzicht in veranderingen en delen tips om geld te besparen en inkomsten voor de club te vergroten. Alle kinderen met meer plezier laten voetballen, Oranje dichterbij brengen en amateurclubs helpen financieel gezond te blijven, dat is waarvoor ING zich inzet.

 

GLZ Delfshaven 6 wint KNVB beker

6 juni 19:15  GLZ Delfshaven 6 wint KNVB Beker West II 2022-2023meer »

126x gelezen

Ballensponsor voor de jeugdwedstrijden

27 oktober 18:00  Ballensponsor voor de jeugdwedstrijden meer »

84x gelezen

Indelingen voor GLZ Delfshaven zaterdag 1 is bekend

8 juli 8:00  Indeling voor GLZ Delfshaven zaterdag 1 is bekend, hieronder de indeling: GLZ Delfshaven zaterdag 1 is ingedeeld bij vijfde klasse C. Competitie: GLZ Delfshaven, DRL, Flakkee, HWD, Melissant, NTVV, OFB, Pernis, SCO’63, SVV, Simonshaven, Swift Boys, DVV Delft.

1293x gelezen

Coronaprotocollen

13 mei 16:15  Sinds 29 april is het voor jeugd weer toegestaan om georganiseerd en beheersbaar te gaan sporten, met ingang van 11 mei is dat ook voor senioren het geval. Wanneer welke vereniging de deuren heropent voor de verschillende doelgroepen, is afhankelijk van de betreffende gemeente en de club. Voor de verschillende doelgroepen zijn protocollen van toepassing.meer »

456x gelezen

Seizoen amateurvoetbal voorbij

4 mei 19:30  Seizoen amateurvoetbal voorbij meer »


Opstarten Jeugdvoetbal t/m 12 jaar

4 mei 19:30  Deze groep spelers mag weer gaan voetballen op de gebruikelijke manier. Dus geen 1,5 meter afstand, maar gewoon lekker spelen! meer »

1045x gelezen

“Oud is de nieuwe Jong”.

31 oktober 7:45  GLZ Delfshaven is betrokken bij een uniek project dat dit seizoen van start is gegaan. meer »

913x gelezen

Instructievideo's mobiel digitaal wedstrijdformulier (mDWF)

6 augustus 11:30  Ter ondersteuning van het gebruik van het mobiel digitaal wedstrijdformulier (mDWF) heeft de KNVB een aantal instructievideo's op YouTube geplaatst. Klik op onderstaande afbeeldingen om deze video's te raadplegen. meer »

450x gelezen

Hoofdsponsorschap van ING met RVV GLZ Delfshaven drie jaar verlengd

29 juli 20:00  Intensief hoofdsponsorschap van ING met drie jaar verlengd <06 december 2016, Rotterdam>, Sinds 1 september 2014 heeft ING zich voor drie jaar met een intensief hoofdsponsorschap aan verbonden. was één van de amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond werd met het sponsorschap. Met het sponsorprogramma wil de ING samen met de KNVB het amateurvoetbal in Nederland verder vooruit helpen. En dat krijgt een fantastisch vervolg! heeft een verlenging van drie jaar van het intensief hoofdsponsorschap binnengehaald.meer »

517x gelezen

Overgang naar mobiel Digitaal Wedstrijd formulier (mDWF)

19 juli 20:00  Vanaf volgend seizoen 2017-2018 wordt er door de KNVB alleen nog maar met een mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier gewerkt, dan is het dus NIET meer mogelijk om het wedstrijdformulier op de computer in te vullen. Na 1 juli kunnen jullie de KNVB Wedstrijdzaken App gaan downloaden. Deze app is voor iOS en Android smartphones/tablets en is beschikbaar in de Appstore en Playstore maar NIET in een Windows-versie. Deze app is voor leden, die direct betrokken zijn bij een wedstrijd, te weten: Spelers/aanvoerders, teamleiders/- managers, bonds- en clubofficials (scheidsrechter, assistent-scheidsrechter) en de wedstrijdsecretaris; Niet-leden kunnen niet inloggen! Voor aankomend seizoen is er door de KNVB een grote wijziging aangebracht met betrekking tot de spelerspassen en de invoering van het mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier. Vanaf seizoen 2017-2018 wordt de plastic spelerspas vervangen door een digitale spelerspas. Door de wijziging komt er een grote verantwoordelijkheid te liggen bij de spelers. Heel erg belangrijk is dat jouw persoonlijke e-mailadres voor deze app overeenstemt met het e-mailadres waarmee je bij GLZ Delfshaven geregistreerd staat in Sportlink (ledenadministratie). Daarom willen we hierbij dan ook aan alle spelende leden vragen om het juiste e-mailadres door te geven via info@glzdelfshaven.nl Verder willen we vragen om eventuele toekomstige wijzigingen in je e-mailadres ook door te geven aan de ledenadministratie. De leeftijdscategorie J0-8 tot en met J0-11 valt nog steeds buiten deze regeling. De foto op de digitale spelerspas is de foto die nu bij de KNVB van jou in het bezit is. meer »

720x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!